Je gebruikt een oude browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

HOLY MOLY TRIP

Ons oude Holy Moly Theater is eindelijk weer een plek vol euforie, opwindende acts en kleurrijke shows. Het bruist weer net zoals het vroeger in 1920 deed. Maar dat is lang niet altijd zo geweest… Helaas kent het Theater ook zijn donkere periode en is het voor een lange tijd een kille, lege plek geweest. Is het succes van oprichter Holy Moly en zijn vrouw Magdalena Moly hen duur komen te staan? 

Loop door de verborgen kamers en waan je achter de schermen van het oude Theater. In de Holy Moly Trip ontrafel je de geheimen van directeur Holy Moly en zijn vrouw Magdalena Moly. Ga op ontdekkingsreis door 17 merkwaardige ruimtes en keer terug in de tijd van het Holy Moly Theater zoals we het vroeger kende. Laat je meeslepen in een experience waar drama, hartstocht en spanning tezamen komt… 

De verhalen dwalen door de stad… Komt dat zien! Komt dat zien! 

1. Selecteer het aantal tickets

Je betreedt de Holy Moly Trip met je gezelschap. Dit kan met maximaal 4 personen per groep per keer. Je groep wordt opgesplitst wanneer je met een groter gezelschap bent dan 4 personen.

Kom je op donderdag of zondag de Holy Moly Trip bezoeken? Maak je experience dan compleet met een magisch diner in ons restaurant! We nodigen je graag uit voor een 3-gangen verrassingsdiner met 25% korting. Nieuwsgierig geworden? Klik hier voor onze combitickets.

 • Selecteer je tickets
  Prijs
  Aantal
  Subtotaal
 • Reguliere ticket € 19,00
  € 19,00

  Deze ticket is geldig voor entree van de Holy Moly Theater Trip voor één persoon

 • Subtotaal: € 0,00
 • Ik heb een kortingscode
  Je (kortings-)code is niet geldig. Controleer je code.

  Heb je de code eerder ingevuld maar is de bestelling niet afgerond, dan is de code 15 minuten ongeldig. Probeer het na 15 minuten nogmaals.
  Kortingscode: - € 0,00
 • Totaalprijs

Ticketprijs is inclusief €1,50 service- en betaalkosten.